Gina tricot Active sports. | tigermysig

tigermysig

Annons

Gina tricot Active sports.

Gina Tricot har nyligen släppt en tränings kollektion, med huvudfärgerna chockrosa, limegrönt, svart och vitt. Jag gillar kollektionen och tror faktiskt att några plagg ska få bosätta sig i min träningsgarderob. Det är på tiden att den uppdateras faktiskt! Vad tycker ni om kollektionen? Klicka här för att se hela :)
sport2_se
sport3_sesport5_sesport4_se

Over and out
johanna

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessi Fox

    det är synd att jag faktiskt hatar ginas kvalla på kläderna… brukar sluta med att jag aldrig köper ett skit där ifrån… alla mina leggings där ifrån har hållt på sin höjd max 6 månader. träningskläder köper jag helst från nått mer “utvecklat” märke, men vad vet jag?! linnena och en sportbh kanske funkar after all? ;)
     
    Btw så borde du kolla in always fitness 24!!!!! asskönt med en tjejavdelning, även om det låter cheesy. jag hatar nämligen när snubbar står och blänger på en när man svettas och tar i som mest.

Annons
stats