Dagdrömmer sig bort till varmare tider. | tigermysig

tigermysig

Annons

Dagdrömmer sig bort till varmare tider.

Hängde ju som sagt i stallet igår. Kallt var bara förnamnet, men jag har fått mammas stora varma dunjacka som stalljacka, det är som en sovsäck. Men så skön! Och framför allt varm :) 
Anyhow, ridlektionen var förberedande och jag fick fortsätta med min toka Bontje. Vi vann “flest steg tävlingen” till allas förvåning. Bara för attt vi är bäst! Nästa vecka blir det hoppning igen :)  Det går bra nu, förhoppningsvis får jag skrutt på lördag, då är lyckan fullständig ;)

Något som är mindre kul är dock att träningspeppen är som bortblåst.. Hade tänkt träna både igår morse och nu imorse men icke. Blir att köra på lunchen, men det är så mycket folk där då. Men imorgonbitti är det morgonpasset iallafall, ska försöka peppa igång mig själv igen! Så här kan jag ju inte hålla på och tönta mig.
254624_10150342683186203_691126202_10146077_7868374_n
Nu, mera kaffe!!

Over and out
johanna

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessi Fox

  Fan vilka snygga brillor…. Jag har ett par likadana ;) Or waaaaait….. Är det inte mina? Ehehehe..
   
  Förresten, ang träningspeppen. Tänk inte. Bara gå dit. Du behöver inte ha jättepepp humör, bara du gör nått. Fick en kommentar igår som jag vill dela med mig av!
   
  The only workout that isn’t good is the workout that dosen’t happen.

Annons
stats